Service

Regelmæssig vedligeholdelse er en god forretning.

Kontakt os
Illustration-Service

Intet anlæg er bedre end det seneste service.

Regelmæssig vedligeholdelse er en god forretning.
Det handler om overblik, driftssikkerhed, omkostningsstyring og vejledning.

Når dine foliemaskiner vedligeholdes og kontrolleres jævnligt, opdages mange fejl og slitage, inden de medfører tab i produktion. Det betyder, at I sparer jer selv for unødvendige produktionsstop og de udgifter det medfører. Derudover er regelmæssig vedligeholdelse med til at højne sikkerheden, sikrer jævn maskindrift og den maximale levetid på jeres anlæg.

RHM Packaging ApS tilbyder skræddersyede løsninger, der er tilpasset jeres udstyr, og virksomhedens behov.

Virksomheders behov er forskellige. Anlæggene er forskellige. Krav til virksomheders indpakning er forskellige.
RHM Packaging ApS har derfor udarbejdet et koncept indenfor vedligeholdelse af anlæg, hvor det enkelte anlæg, bestemmer hvilke ting, der er inkluderet i vores servicebesøg.

RHM Packaging ApS tilpasser naturligvis datoen og tidspunktet for service efter virksomheden, så vi kommer når det passer ind i jeres produktion, til den aftalte tid.

Samtidig med servicebesøget, udarbejder vores erfarne teknikere, en detaljeret servicerapport – så når de forlader jeres virksomhed, ved I ikke blot, hvad de har udført, men også hvilke evt. kommende reparationer, der kan forventes.

Efter service, tilkald, reparationer og/eller reservedelsudskiftninger registrerer vi informationerne i vores database.
På den måde minimeres behandlingstiden, hvis der senere skal fejlfindes på anlægget – og samtidig findes der historik på anlægget.

Med andre ord, udarbejder vi servicet ud fra virksomhedens ønsker og forventninger, anvisninger for det enkelte anlæg og vores mangeårige erfaring på området.

Vores solide erfaring viser, at anlæg, der har serviceaftaler, ikke rammes af uforudsete driftstop, så ofte, som anlæg uden.

En serviceaftale sikrer, at anlægget holdes kørende med optimal effekt, de lavest mulige omkostninger til vedligehold og reparation. Levetiden for maskinerne forlænges, da sliddelene skiftes jævnligt og de øvrige dele efterjusteres.

Serviceaftaler tegnes oftest for 3 – 5 år ad gangen, og omfatter oftest service én eller flere gange årligt, afhængig af belastningen

Tekniker-i-arbejde-3

Forbedre driftssikkerheden

Når jeres foliemaskiner vedligeholdes og kontrolleres jævnligt, opdages mange fejl og slitage, inden de medfører tab i produktion.

Illustration_Driftsikkerhed

Formindsk omkostningerne

Når vores teknikere forlader jeres virksomhed, ved I ikke blot, hvad de har udført, men også hvilke evt. kommende reparationer der kan forventes.

Illustration_Omkostninger

Lad os få tingene til at ske.

En del af vores koncept er, at vi tilpasser datoen og tidspunktet for service, efter jeres virksomhedes behov, så vi kommer når det passer ind i jeres produktion.

Hans-Peter_Petersen

Hans Peter Petersen

Account Manager
(+45) 6039 0793
Tak for din henvendelse. Den er sendt.
Der opstod en fejl under forsøget på at sende din henvendelse. Prøv igen senere, eller kontakt os på tlf. (+45) 6468 9568
Her kan du vælge hvilket produkt på henvender ønsker et henvende dig vedrørende

Ved at indsende mine oplysninger, accepterer jeg at blive kontaktet.