Reservedele

Intet varer evigt – men vi kan hjælpe med, at holde jeres maskiner kørende længe endnu.

Kontakt os
Illustration-Reservedele

Vi sælger bl.a. reservedele til følgende Brands

Vi leverer selvfremstillede reservedele.

Alle systemer har sliddele

Selv de mest pålidelige hættestræk har sliddele. Derfor er det vigtigt at have en leverandør, som kender maskinerne. Vi ser reservedele som et vigtigt område, der bidrager til at holde dine systemer operationelle og pålidelige – så længe som muligt.

Maskinerne behøver muligvis kun et par reservedele for at være i god stand igen. Hvis I har færdighederne til selv at skifte delene internt i jeres virksomhed, kan det være attraktivt at benytte en leverandør, der har ekspertisen til at hjælpe med at finde de rigtige dele. Vi yder naturligvis denne tekniske støtte ved køb af reservedele.

RHM Packaging ApS udarbejder reservedele til en række producenters maskiner, med samme omhu som vi udvikler egne produkter. Derudover har vi ekspertisen, erfaringen og produktkendskabet til at vejlede virksomheder, så de modtager de rigtige reservedele første gang.

Vi kan altså leverer selvfremstillede reservedele til en række industrielle pakkemaskiner, for eksempel Beumer, Möllers, MSK og Lachenmeier.

Vi kan erstatte gamle mærkevare reservedele, med selvfremstillede reservedele, som vi selvfølgelig yder garanti på.

Du kan bestille reservedele til din maskine fra RHM Packaging ApS ved hjælp af nedenstående formular eller sende en anmodning via e-mail – Service@rhmon.com

RHM Packaging ApS benytter forsendelsestjenester, der sikrer hurtig og sikker levering af bestilte dele til den rigtige pris.

Lager-RHM

Pålidelighed

Normale sliddele er altid lagerført. Derfor kan vi altid sende hurtigt.

Fleksibilitet

Vi tilbyder word-wide levering med stabile transportører

Specialdele

Vi tilbyder fremstilling af specialdele efter ønske

Kontakt os vedr. din maskine.

Tak for din henvendelse. Den er sendt.
Der opstod en fejl under forsøget på at sende din henvendelse. Prøv igen senere, eller kontakt os på tlf. (+45) 6468 9568
Her kan du vælge hvilket produkt på henvender ønsker et henvende dig vedrørende