Renovering og ombygning

Renovering og ombygning af hættestræk, krympemaskiner og emballeringsmaskiner.

Kontakt os
Renovering_Ombygning_Hættestræk

Modernisering og ombygning af hættestræk, krympemaskiner og strækindpaknings-maskiner.

Når en maskine har været i drift i mange år, været kontinuerligt belastet og måske endda stået i et barskt miljø, er det umuligt at undgå uforudsete produktions stop.
Foruden de normale sliddele på sådanne anlæg, er konstruktionen og andre stationære dele også under belastning. Dette kan selv god vedligeholdelse ikke sikre imod.
Maskiner som er særligt belastet eller driftes i et hårdt miljø, har kun en bestemt levetid. Levetiden er dog svær at spå om og det kræver derfor tit en visuel gennemgang, udført af professionelle, der med med driftserfaring og kendskab til historiske fejl, kan vurderer den egentlige risiko og dermed tilbyde en rigtig og levetidsforlængende løsning.

Fælles for alle vores ombygningstyper, er at en eller flere hovedkomponenter i maskinen enten udskiftes eller modificeres væsentligt.
Vi bruger også ordet ”retrofit” om nogle af ombygningerne. I ordet ligger betydningen; at lave gammelt til nyt. Det beskriver kort og præcist en stor del af vores ombygninger.

Vi tilbyder naturligvis også ombygninger i andre henseender.
Det kan være mindre såvel som store ombygninger, som skaber den værdi I leder efter.
Vi tilbyder her at bygge mindre dele af anlægget om til netop jeres ønsker eller fastlagte behov. Det kan fx være forbedrende tiltag på funktioner, hastighed eller betjeningen af anlægget.

Afhængigt af ombygningstypen, kan I se frem mod besparelser, driftssikkerhed, mindre slitage, færre reservedele, længere levetid
– og ikke mindst en pålidelig partner med mere end 30 års erfaring.
Kort sagt kan vi omsætte jeres ideer og ønsker til en løsning med maksimalt udbytte for jer og jeres produktion.

En ombygning er et godt og mere omkostningseffektivt alternativ til en ny maskine. Leveringstiden er som regel kortere, garantien er dog den samme, prisen er væsentlig lavere og tingene forbliver overordnet som de altid har været.
Derudover slipper I for en ny grundlæggende oplæring af jeres medarbejde, det er heller ikke nødvendigt, at hente andre eksterne ind til projektet – vi klarer nemlig det hele!

En ombygning kan i de fleste tilfælde betyde større sikkerhed, mindre forbrug, forlænget levetid, færre reservedele og lettere vedligeholdelse. Alt i alt en WIN-WIN løsning som alternativt til en ny maskine.

I er selv med at bestemme om Jeres maskine skal have 3-5 eller 10 års mere levetid. Ligesom I selv kan være med til at bestemme hvor lang en garanti vi skal yde på ombygningen.

Vi tilbyder løsninger i forskellige prisklasser til forskellige formål. Alt sammen med jeres behov for øje.
Afhængigt af jeres investeringsplaner, fornyelse, udvidelse eller lukning, så har vi en passende løsning. I de fleste tilfælde kan vi også tilbyde noget som straks vil bringe jer værdi.

Hættestræk_Nedefra

Retrofit af hættestræk

Behovsanalyse

Vi undersøger jeres behov i samråd med jer. Vi rådgiver jer og finder frem til den helt rigtige løsning i netop jeres tilfælde. Vi besøger jer gerne så vi kan se på mulighederne sammen.

Analyse af anlæg

Vi ser på forskellige parametre i jeres produktionsmønster sammen med jer, for at finde den bedste installations- og indkøringsproces.
Vi laver et forslag til en montage- og indkøringsplan som giver bedst mening for jer ift. nedetid, mandskab og genindkøring.
På den måde får i en oversigtplan før vi går i gang med ombygningen.

Tilbud

Vi udarbejder et specifikt og beskrivende tilbud efter jeres ønsker og med den grad af sikkerhed I ønsker.

Tilbud_Retorfit

Undervisning

Efter endt ombygning, bliver det nødvendige personale undervist i de nye tiltag.
Dette både på operatørniveau og vedligeholdelsesniveau.

Gennemgang

Ombygningen gennemgås og færdigmeldes sammen med Jer.
Der underskrives en overtagelsesprotokol, hvorved også den aftalte garantiperiode træder i kraft.

Garanti

Sagen afsluttes og beregnes efter aftale.
Vi holder løbende opfølgninger og sikrer at I ikke står alene med det nye udstyr.

Modernisering af hættestræk

Vi laver ombygningsprojekter efter kundens ønsker og behov.
Vi kan bl.a. lave følgende forbedringer på ældre maskiner.

Åbningssystem

En god og stabil åbning er et kriterie for succes i den efterfølgende proces. Der er mulighed for forbedring af indpakningsflowet ved ombygning af åbningssystemet.

Rammer

Rammerne er det vigtigste, mest udsatte, kritiske og hårdest belastede komponent. Maskinen kan derfor ofte leve længere end rammen.

Styring

Hjernen i enhver maskine. Her skabes driftsstabilitet, effektivitet og en nem betjening. Har man en ældre maskine kan der være nyttigt at forbedre styringen. 

Griber

At skrifte griberne på sin hættestræk maskine er en populær ombygning. Folie er et levende materiale og kræver derfor følsom behandling, teknologi og viden.

René_Hansen

“Renovering kan ofte give kunden en besparelse, da en renoveret maskine kan køre med en mindre og tyndere folie.”

René Hansen

Technical Manager

Lad os få tingene til at ske.

En del af vores koncept er, at vi tilpasser datoen og tidspunktet for ombygningen, efter jeres virksomhedes behov, så vi kommer når det passer ind i jeres produktion.

Hans-Peter_Petersen

Hans Peter Petersen

Account Manager
(+45) 6039 0793
Tak for din henvendelse. Den er sendt.
Der opstod en fejl under forsøget på at sende din henvendelse. Prøv igen senere, eller kontakt os på tlf. (+45) 6468 9568
Her kan du vælge hvilket produkt på henvender ønsker et henvende dig vedrørende

Ved at indsende mine oplysninger, accepterer jeg at blive kontaktet.