Brugte maskiner

Salg og demontering af hættestræk, krympemaskiner og emballeringsmaskiner.

Kontakt os
Illustration_Maskine

RHM Packaging ApS køber brugte maskiner

Når du står tilbage med en ældre emballeringsmaskine, som du ikke længere har brug for, så lad RHM Packaging ApS købe den gamle maskine. Vi giver dig den rigtige pris, uanset om du har købt en ny maskine hos en producent, eller om du har købt en renoveret maskine hos os.

Vi tilbyder også demontering af den brugte maskine. Vi udfører opgaven når det passer ind i jeres tidsplan – weekend er ikke en hindring, hvis det er det der passer bedst ind i jeres produktion.

Hvis du køber en renoveret maskine hos os, kan du undgå unødvendige bekymringer. Lad os håndtere hele projektet – så I kan fokusere på det er der vigtigst – jeres virksomhed.

Tøv ikke med at kontakte os og lad vores salgsteam hjælpe dig med, at finde den bedste løsning. Naturligvis i det prisniveau der passer til jeres investeringsbudget.

Brugt_Hættestræk

Lad os få tingene til at ske.

En del af vores koncept er, at vi tilpasser datoen og tidspunktet for ændringer, efter jeres virksomhedes behov, så vi kommer når det passer ind i jeres produktion.

Hans-Peter_Petersen

Hans Peter Petersen

Account Manager
(+45) 6039 0793
Tak for din henvendelse. Den er sendt.
Der opstod en fejl under forsøget på at sende din henvendelse. Prøv igen senere, eller kontakt os på tlf. (+45) 6468 9568
Her kan du vælge hvilket produkt på henvender ønsker et henvende dig vedrørende

Ved at indsende mine oplysninger, accepterer jeg at blive kontaktet.